CAFETARIA ARTHUR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1427 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Arthur. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 18:29 Alles was weer top
22 jan 2023 om 17:18 Was wel goeie
18 jan 2023 om 20:49 Top
1 jan 2023 om 21:28 Eten was koud en de bestelling klopte niet.
19 dec 2022 om 16:15 Eten is heerlijk, snelle bezorging en erg vriendelijk
18 dec 2022 om 20:55 Voor een heel gezin snacks en patat besteld. Na 1.5 uur krijg ik snacks en maar 1 patat? Dan denk je niet bij jezelf van goh zoveel snacks en maar 1 patat, laat ik eens op de bon kijken. Vervolgens na 3 uur heb ik nog geen patat maar een review.
18 dec 2022 om 19:56 Heerlijk eten!
18 dec 2022 om 19:19 lang moeten wachten, vaak geprobeerd te bellen namen niet op, pas toen mijn man het probeerde namen zij wel op waren onderweg. Toen nog 30 min moeten wachten. eten was koud en niet compleet. nog geprobeerd te bellen maar kreeg geen gehoor meer.
16 dec 2022 om 20:33 We hebben 1uur en 45 min op ons eten moeten wachten. Toen we het eten eindelijk hadden was het steen koud. De snacks waren verzopen in de saus. En de speklap was vies zacht en slap gebakken. Wij bestellen hier nooit meer. Het was er teleurstellend.
11 dec 2022 om 21:38 Was weer lekker
11 dec 2022 om 20:30 Eten is altijd goed ! Echt een aanrader! Nu uur gewacht voor bezorgen En koud ( bezorgen kwam op de fiets
10 dec 2022 om 20:40 over de late bezorging gaan we niet zeuren. maar een kapsalon groot met kip (2x) met vreselijk veel friet en ee klein beetje groen en en klein beetje kip? nee. volgende keer weer tasty corner 3x beter